Lindeskov Mark & Maskin AB

God middag på er och välkomna till bloggen. Idag är det måndag och jag hoppas alla läsare haft en fin start på veckan? Idag tänkte jag att jag skulle berätta om ett företag som verkligen kan hjälpa dem som behöver någon slags hjälp med avloppsanläggningar i Nävekvarn. Lindeskov Mark & Maskin AB heter företaget som jag själv fått så god hjälp av. 

 

Jag hoppas ni kan få nytta av det som jag har att berätta, för det har ju blivit min grej att tipsa er läsare om olika företag. För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Jag hade länge sökt efter ett hus och trots åtskilliga visningar var det svårt att få till stånd ett köp. Men en dag så jag fann huset som varken hade kommunalt vatten eller avlopp. Lindeskov Mark & Maskin AB hjälpte till med avloppet. Jag är väldigt glad över att den här hjälpen då fanns att få med avloppsarbeten i Nävekvarn, och jag tror att många fler än jag skulle kunna ha nytta av att anlita detta företag. Nu hoppas jag att ni som läser detta och som känner att det här företaget skulle kunna vara till hjälp för även för er, tar kontakt med Lindeskov Mark & Maskin AB. Jag måste säga att när arbetet väl hade påbörjats så gick det fort innan avloppet var ordnat. Den kvalitativa hjälp jag fick ifrån Lindeskov Mark & Maskin AB gjorde att jobbet utfördes mycket kostnadseffektivt. Mycket tack vare att de hade ett flertal olika specialmaskiner och kompetent yrkesfolk med adekvat utbildning. Innan jag bestämde mig för just den här firman hade jag tagit kostnadsförslag ifrån några andra företag och Lindeskov Mark & Maskin AB hade mycket förmånliga priser.