Sinne & Form i Skåne AB

Jag satt just och funderade på vad jag skulle ta och skriva om idag. Så kom jag på att det här med massage faktiskt är något riktigt bra att ta upp här i bloggen. Jag hade problem med värk i kroppen och det är jag långt ifrån ensam om. De flesta kvinnor i min ålder som jag känner tycks ha samma problem, nämligen att de har ont, mer eller mindre ont för jämnan. För ett tag sedan bestämde jag att prova på massage och fann ett företag som passar bra om man är intresserad av massage i Lund. På Sinne & Form i Skåne som det här företaget heter, arbetar en massageterapeut som heter Anna Kristina Persson, hon hjälper mig att bli smärtfri. 

 

Om jag ska förbli smärtfri är det viktigt att jag fortsätter att gå på behandlingar i massage regelbundet. Jag har haft ont i många år och provat både värktabletter och akupunktur. Ibland har det hjälpt någorlunda, men oftast har det inte haft någon varaktig effekt. Jag tänker på alla värktabletter jag stoppat i mig under åren, som gav mig problem med magen. Ett tag fick jag börja med medicin mot magsår som dessa värktabletter orsakat. Det är först sedan jag börjat med massage som jag känner att värken i stort sett har försvunnit. Sinne & Form i Skåne är som sagt ett företag som vänder sig till dem som önskar massage i Lund. Men även ni som bor i Ystad eller Hässleholm som önskar er massage borde överväga om ni inte skulle gå till just Sinne & Form i Skåne. Vänta inte lika länge med att gå iväg på massage som jag gjort. Ju tidigare man får en behandling i massage mot smärtor, desto bättre.